Pansion & restaurant Burin
Kontakt / Kako do nas?
Pansion & restaurant Burin - Baška, otok Krk
Izaberite jezik:
Hrvatski English Deutsch Italiano
Hrvatski English Deutsch Italiano
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Aktivni odmor

Povoljna klimatska i geografska obilježja pružaju mnogobrojne mogućnosti bavljenja sportom na svježem zraku i u direktnom kontaktu sa netaknutom prirodom.


Neodoljivo more u vrijeme ljetne sezone pruža nebrojene mogućnosti bavljenje sportom - plivanje, organizirano ronjenje, surfanje, jedrenje, fitness na plaži, vožnja pedalinom, letenje padobranom iznad mora, vožnja bananom i tubama, aquagan... dok u hladnijim mjesecima senjska bura omogućava nezaboravan doživljaj surfanja na podivljalim valovima. Sportski centar nudi mini golf, nogomet, zemljani i 13 tvrdih teniskih terena, stolni tenis, boćanje... Zaljubljenicima jutarnjeg trčanja uz more, 2 km duga plaža pruža poseban doživljaj mira i svježine, a šetalište duž cijele uvale, opuštajuću vožnju biciklom.

Samo 10 km od Baške na Dunatu, nalazi se sportski centar na vodi, gdje možete uživati u SKI-LIFTU.

 
 
Foto galerijaVideo

Dobrodošli u Bašku...

Baška na otoku KrkuPosebno će Vas dojmiti izuzetno bogatstvo nedirnute prirode.  Baška ima obilježja mediteranske klime, ugodna proljeća, topla ljeta sa minimalnim padalinama, blage jeseni i vjetrovite zime.

Baška je najpoznatije turističko središte na otoku Krku, najvećem otoku na Jadranu (40.578 ha), koji je svojim položajem najbliži tržištu srednje Europe.

Položaj Baške omogućio je mjestu neprekidni razvoj i prosperitet, a u današnje vrijeme i prepoznatljivost u turističkom okruženju, te je Baška jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija hrvatskog Jadrana.

Smještena u pitomoj dolini, u zaljevu okružena vinogradima, maslinicima, brnistrom, sa slikovitom pozadinom krševite planine Velebita i otoka  Prvića, koji kao da štite sa svih strana jedinstvenu šljunčanu plažu dugu 1800m, za koju s pravom kažu da je jedna od najljepših na Jadranu.

O Baški Plaže Šetnice Aktivni odmor Kulturna baština Gastronomija

Foto galerija